Oferta de mobilitat internacional

Inici » Blog » Ofertes » Oferta de mobilitat internacional

Beques per fer recerca en l’àmbit de l’educació amb l’UNESCO

La UNESCO obre el termini per sol·licitar les beques Global Education Monitoring (GEM) de recerca en educació per a l’any 2022.

Aquestes beques es dirigeixen a investigadors/es de l’àrea de l’educació interessades a elaborar informes sobre els avenços educatius en el marc dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni i l’Agenda 2030.

Les beques tindran una durada d’entre sis mesos i un any, inclòs un mes d’estada a París. Cada persona becada rebrà uns honoraris de fins a 25.000 dòlars (uns 22.100 euros) i tindrà cobertes les despeses de viatge per l’estada a la capital francesa.

Per participar cal complir els següents requisits:

  • Estar vinculada a una universitat o institució de recerca.
  • Tenir experiència en mètodes de recerca i en anàlisi de polítiques.
  • Haver obtingut resultats rellevants en recerques en l’àmbit de l’educació.

Com puc inscriure’m en aquesta oferta?

Els i les aspirants hauran de presentar la seva candidatura en anglès abans del 15 de desembre de 2021 i hauran d’incloure una carta de presentació, una proposta de projecte de recerca i el currículum en format UNESCO en el qual s’inclogui la llista completa de les seves publicacions.

Consulta tota la informació aquí


Feu un comentari

Tens algun dubte? Escriu-nos a oficinajove@vallesoriental.cat

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.