Oferta de mobilitat internacional

Inici » Blog » Ofertes » Oferta de mobilitat internacional

Convocatòria per tocar al festival de música THE GREAT ESCAPE a Brighton

The Great Escape és un festival de música per a nous talents que acull artistes i grups de diferents gèneres musicals i d’arreu del món per donar-los l’oportunitat de tocar en directe en associació amb Family in Music. Aquest esdeveniment musical internacional se celebrarà a Brighton, al Regne Unit, de l’11 al 14 de maig de 2022 a través de més de 450 actes en 35 espais diferents.

Per participar cal complir els següents requisits:

No hi ha requisits per a participar, pot tractar-se d’una banda, un duo, un/a cantautor/a, un/a raper/a o un/a DJ. En anteriors edicions hi han participat artistes com Adele, Stormzy, Ed Sheeran, HAIM, AJ Tracey o Vampire Weekend.

Com puc inscriure’m en aquesta oferta?

Si vols tenir la possibilitat d’exhibir la teva música davant d’un públic internacional, emplena el formulari en línia a la web de The Great Escape abans del 13 de febrer de 2022. L’equip organitzador del festival revisarà totes les candidatures i, durant els pròxims mesos, es posarà en contacte directament amb les persones seleccionades.

Consulta tota la informació aquí

Deixa un comentari

Tens algun dubte? Escriu-nos a oficinajove@vallesoriental.cat

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.