Oferta de mobilitat internacional

Inici » Blog » Ofertes » Oferta de mobilitat internacional

Voluntariat internacional en educació en drets humans, comunicació i dinamització juvenil 100% subvencionat a Lisboa

Estem cercant joves d’entre 18 i 30 anys per participar en diferents projectes de voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat “EU.MOTION 2.0”, per donar suport a la tasca de l’entitat portuguesa Mais Cidadania en l’àmbit de l’educació en drets humans, la comunicació i la dinamització juvenil de febrer a desembre de 2022 i d’abril de 2022 a gener de 2023 a la ciutat de Lisboa a través d’un programa totalment subvencionat.

Els projectes, coordinats per l’associació portuguesa Mais Cidadania, tindran lloc en l’oficina de l’entitat o a l’espai jove +Skillz, i són els següents:

  • Projecte ‘Communication’ (10 mesos): oficina, de gener a novembre de 2022.
  • Projecte ‘Inclusion – Human Rights Activists’ (10 mesos): oficina, de febrer a desembre de 2022.
  • Projecte ‘Community -Youth Center work’ (10 mesos): espai jove, de febrer a desembre de 2022.
  • Projecte ‘Community – Youth Center work’ (9 mesos): espai jove, d’abril a desembre de 2022.

Els requisits per a participar són: tenir entre 18 i 30 anys, poder-se comunicar en anglès, i tenir interès pels DDHH, la ciutadania activa i la interculturalitat.

El programa, finançat per la Comissió Europea, cobreix totes les despeses relacionades amb l’allotjament, el transport, la manutenció, l’assegurança i el curs de l’idioma.


Els i les interessades han d’enviar currículum Europass i carta de motivació en anglès per correu electrònic amb l’assumpte “Voluntariat CES a Portugal – Communication / Inclusion (Human Rights Activists) / Community – Youth Center 10 months / Community – Youth Center 9 months” a internationalprojects@taccbcn.com abans del 10 de desembre de 2021.

Tens algun dubte? Escriu-nos a oficinajove@vallesoriental.cat

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.