Oferta de mobilitat internacional

Inici » Blog » Ofertes » Oferta de mobilitat internacional

Convocatòria per estudiar en una prestigiosa universitat del Canadà

La University of British Columbia (UBC) del Canadà obre el termini per sol·licitar les beques International Major Entrance Scholarships (IMES) i el premi Outstanding International Student (OIS) per a estudiants internacionals.
Les beques IMES s’atorguen a estudiants excepcionals que ingressen a programes de grau. Aquestes són renovables fins a tres anys i el nombre varia en funció del finançament disponible.

El premi OIS és una beca d’accés única i basada en mèrits que s’atorga a estudiants qualificades acadèmicament i implicades fora de l’aula quan presenten l’admissió a la UBC.

Per participar cal complir els següents requisits:

  • Accedir com a nou/va estudiant a la UBC.
  • Comptar amb un permís d’estudi o una visa d’estudiant del Canadà.
  • Tenir un currículum acadèmic excepcional.
  • Tenir experiència extracurricular i comunitària.
  • No estar nominat/ada als premis del programa

Com puc inscriure’m en aquesta oferta?

Per a poder participar, cal que la teva candidatura hagi estat acceptada per a un dels pregraus de la UBC abans del 15 de gener de 2022. La beca serà assignada després de rebre l’oferta d’admissió a la universitat entre mitjans de març i finals d’abril.

Consulta tota la informació aquí

Feu un comentari

Tens algun dubte? Escriu-nos a oficinajove@vallesoriental.cat

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.