Aquest març, torna el mes de l’orientació educativa!

Inici » Blog » Notícies » Aquest març, torna el mes de l’orientació educativa!

Una vintena de professionals de l’orientació de la comarca col·laboren amb el mes de l’orientació educativa, una activitat prèvia a la Fira Guia’t 2022

El mes de l’orientació educativa és una activitat prèvia a la Fira Guia’t, i s’adreça a joves de la comarca que estan en procés de finalitzar l’educació obligatòria. En aquest moment vital, les persones joves s’han d’enfrontar, la majoria per primera vegada, a la pregunta “Què vols fer?”, una pregunta que sovint genera angoixes i pressions.

La voluntat del mes de l’orientació educativa és acompanyar a les persones joves en el procés de traçar els seus itineraris formatius i decidir quina formació postobligatòria cursar.

Aquestes orientacions personalitzades són gratuïtes i es poden fer en format presencial o telemàtic, a demanda de les persones usuàries.

1 comentari a “Aquest març, torna el mes de l’orientació educativa!”

Deixa un comentari

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.