Oferta formativa (Curs de premonitor/a de lleure)

Inici » Blog » Ofertes » Oferta formativa (Curs de premonitor/a de lleure)

Curs de Premonitors/es de Lleure (Sant Antoni de Vilamajor)

Nova edició del Curs de Premonitors/es de Lleure per a joves d’entre 14 i 17 anys.

El curs de Premonitors/es és gratuït i l’organitza l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, dirigit a joves majors de 14 anys que vulguin iniciar-se en el món del lleure, adquirint nocions bàsiques pel que fa a la figura de l’acompanyament d’infants. L’objectiu de les 15h lectives és adquirir una base formativa teòrica i pràctica per començar a treballar en aquest àmbit.

El curs s’estructura en dos blocs:

 • Bloc 1: dedicat a l’àmbit del voluntariat i de les associacions, indagant en el perquè d’aquests moviments tan presents al nostre territori.
 • Bloc 2: dedicat al paper que tenim com a monitors/es dins de l’educació en el lleure, on es tractaran temes com l’educació per a la diversitat i la igualtat, adquirint eines pràctiques per a treballar-ho amb els infants i joves

– Durada: 

 • Dies 25, 26 i 27 de març de 2024
 • De 15.00 a 20.00h

– Ubicació: Patronat (Sant Antoni de Vilamajor)

– Cost: gratuït

– Més informació: Per inscriure’s cal omplir el formulari seguint aquest enllaç

2 comentaris a “Oferta formativa (Curs de premonitor/a de lleure)”

  • Hola Cristian,

   Disculpa les molèsties en contestar ara el teu comentari sobre el Curs de Premonitor/a de Lleure que vam publicar.
   Actualment, aquest curs no està disponible, però si t’interessen altres similars, encara ets a temps de fer la inscripció fins al 12 d’abril, al curs de Premonitor/a de Lleure al municipi de Canovelles. Adreça per a la inscripció i realització del curs: El Local (Carrer Nord, 35 de Canovelles). Aquest curs no és una formació oficial. Els dies i horari de la formació són: 25 i 30 d’abril, i, 2 i 7 de maig (horari de 17h a 20h. tots els dies).

   Gràcies i salutacions,

   Respon

Deixa un comentari

Tens algun dubte? Escriu-nos a oficinajove@vallesoriental.cat

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.