Oferta de mobilitat internacional

Inici » Blog » Ofertes » Oferta de mobilitat internacional

Treballar fent d’au-pair

Coneixes el programa Au-Pair? Es coneix com au-pair a la persona que és acollida temporalment per una família a canvi de tenir cura de la mainada, principalment. Aquesta sol conviure amb la família receptora i rep una remuneració pel seus seveis així com menjar i allotjament gratuïts.

Tot i que aquest programa té presència arreu del món, moltes de les ofertes es concentren a països d’Europa i als EUA. Fer d’au-pair permet aprendre o millorar l‘ús d’una llengua estrangera, fer immersió en una cultura diferent i viatjar a altres països sense tenir una despesa gaire alta.

Un/a au-pair treballa al voltant de 30 hores per setmana i, segons el Consell d’Europa, a la Unió Europea ha de guanyar un sou mínim d’ entre 200 i 400 euros mensuals. L’horari de treball depèn del país i del contracte amb la família d’acollida.

Per participar cal complir els següents requisits:

  • Tenir entre 18 i 30 anys (tot i que el límit d’edat depén del país).
  • Tenir experiència amb infants,
  • Disposar del certificat de salut i el certificat negatiu d’antecedents policials.

Com puc inscriure’m en aquesta oferta?

Es poden buscar ofertes d’au-pair mitjançant una agència o per internet, creant-se un perfil a les pàgines web especialitzades i contactant directament amb les famílies per organitzar una entrevista per videotrucada.

Consulta tota la informació aquí

També aquí

O be aquí

Feu un comentari

Tens algun dubte? Escriu-nos a oficinajove@vallesoriental.cat

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.