Nova edició del programa Singulars de FUMH

Inici » Blog » Notícies » Públic general » Serveis municipals de joventut » Nova edició del programa Singulars de FUMH

Arrenca el programa singulars de FUMH, un programa que té l’objectiu de formar i inserir laboralment a joves de Garantia Juvenil.

Durant aquests dies està obert el període d’inscripció.

Aquest gener s’ha posat en marxa una nova edició del programa CE JOB COMM, E JOB LOGIS i E JOB SERVICE, que busca reforçar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

L’objectiu del Programa és apoderar als i les joves participants amb diferents accions distribuïdes en tres Fases. A la Fase I es realitza un treball d’autoconeixement  i coneixement del mercat laboral, llocs, sectors i tendències que permetrà definir un objectiu professional orientador i objectius parcials a desenvolupar durant la Fase II. A aquesta Fase II es treballa l’increment competencial i el feedback a partir de visites a empreses, realització de pràctiques, col·laboracions amb entitats de caire social, formació tècnico-professional centrat en l’àmbit dels SERVEIS / LOGÍSTICA / COMERÇ i formació en competències transversals. La Fase III s’orienta a la inserció laboral en l’àmbit dels interessos de cada jove i/o l’acompanyament pel retorn als estudis.

El programa està emmarcat en el Projecte Singulars, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social, i el Fons Social Europeu (Iniciativa d’Ocupació Juvenil).

Té una durada prevista de 10 mesos i finalitzarà l’octubre de 2022.

Els requisits per participar-hi són:

  • Tenir entre 16 i 29 anys.
  • Estar inscrits/es al SOC com a demandants d’ocupació.
  • Estar inscrits/es a la Garantia Juvenil.

Per a més informació:

  • 663 700 654 / 938 605 060
  • coordinacio-singulars@fumh.cat

Deixa un comentari

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.