Novetat! Primera Oportunitat al Vallès Oriental

Inici » Blog » Notícies » Públic general » Serveis municipals de joventut » Novetat! Primera Oportunitat al Vallès Oriental

NOVETAT EDICIÓ 2024 - 2026!

Arriba PRIMERA OPORTUNITAT al Vallès Oriental!

El Centre de Noves Oportunitats Barcelona Costa Nord 2024-2026 presenta un nou itinerari dedicat a la formació en català i castellà, al suport sociolaboral i socioeducatiu per a joves d’entre 16 i 24 anys, amb DNI o NIE.

Aquest programa té com a objectiu principal facilitar la integració social i laboral d’aquestes joves, proporcionant eines necessàries per aconseguir un futur millor, posant el focus a la inserció laboral o retorn al sistema educatiu.

Objectius del Programa:

  • Millora de les habilitats lingüístiques: Formació en català i castellà, adaptada a les necessitats individuals de les participants, per assegurar que assoleixen un nivell competitiu en el mercat laboral.
  • Suport Sociolaboral: Suport en el desenvolupament d’habilitats clau per a la recerca de feina, incloent l’elaboració de currículums, tècniques d’entrevista i orientació professional, es realitzaran formacions introductòries i certificats de professionalitat. En funció dels interessos i necessitats de cada jove.
  • Suport Socioeducatiu: Suport en aspectes educatius, ajudant els participants a completar la seva formació acadèmica i oferint orientació per continuar els seus estudis, acompanyant-los en la realització de tràmits, inscripcions i altres gestions necessàries.
  • Participació Comunitària: Promoure la participació activa de les joves en la comunitat, fomentant activitats de voluntariat, esdeveniments comunitaris i programes de mentoria entre iguals, per tal de construir xarxes de suport sòlides i enriquir la seva experiència cultural i social.

 

Requisits:

  • Disposar de número de NIE (independentment del document) o DNI
  • Tenir de 16 a 24 anys

Per a més informació:

  • Correu: l.perez@cnobcncostanord.cat
  • Telèfon: 670 02 02 51

Feu un comentari

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.