Plenari tècnic de joventut a Llinars del Vallès

Inici » Blog » Notícies » Plenari tècnic de joventut a Llinars del Vallès

Una trentena de professionals de joventut del Vallès Oriental ens vam retrobar de forma presencial, després de gairebé dos anys, per fer plenari tècnic de Joventut a Llinars del Vallès.

Aquest plenari va ser un espai de reconnexió i de coneixença entre professionals que s’han incorporat recentment als serveis de joventut de la comarca.

També es van aportar un seguit d’informacions d’interès per part del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Vallès Oriental i del Servei Integral al Territori de la Coordinació Territorial de Barcelona de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Finalement, es va fer una dinàmica per grups en relació al disseny del Pla Comarcal de Joventut, en que els i les professionals municipals van valorar les orientacions del Pla i van proposar actuacions i polítiques comarcals de joventut.

 

Feu un comentari

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.