Formació FEM TEC! Per a professionals de joventut

Inici » Blog » Notícies » Professionals » Formació FEM TEC! Per a professionals de joventut

El Casal de Joves el Kaliu de Lliçà de Vall acull una acció formativa per a professionals de joventut del Vallès Oriental organitzada pel Servei Comarcal de Joventut

Aquest dimarts 25 de gener una dotzena de professionals de joventut del Vallès Oriental han participat d’una formació per mostrar els continguts i possibles usos dels materials “Fem tec!”, a càrrec de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona.

Més concretament, han participat a la formació professionals dels següents municipis:

  • Les Franqueses del Vallès
  • La Garriga
  • Granollers
  • Gualba
  • Lliçà d’Amunt
  • Lliçà de Vall
  • Parets del Vallès
  • Sant Feliu de Codines

“Les activitats fem tec! tenen per objectiu principal difondre l’emprenedoria com a actitud vital, partint del reconeixement de l’educació no formal com a instrument per a la transmissió de conceptes, valors i capacitació del jovent.

Es tracta d’activitats que promouen l’experimentació a l’entorn d’un centre d’interès atractiu per a joves i adolescents, i afavoreix el plaer de la descoberta com a motor per a l’aprenentatge.

Per altra banda, les activitats fem tec! s’han dissenyat incorporant la perspectiva neuroeducativa amb l’objectiu d’optimitzar la capacitat d’atenció de joves i adolescents, així com afavorir l’adquisició d’aprenentatges efectius pel que fa a valors, capacitats, actituds i habilitats.”

Aquesta acció formativa forma part del recurs material “Tallers d’emancipació” del catàleg de la Xarxa de Govenrs Locals de la Diputació de Barcelona. Després de consensuar-ho amb els i les professionals de la comarca en un plenari tècnic de joventut, el Servei Comarcal de Joventut va sol·licitar aquest recurs.

Feu un comentari

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.