Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Fira Guia’t 2022

21 març 2022 - 25 març 2022

Gratuït

Del 21 al 25 de març, torna la Fira Guia’t del Vallès Oriental en format virtual!

Els dies 21, 22, 23, 24 i 25 de març se celebrarà la XIII edició de la Fira Guia’t, una fira d’orientació acadèmica impulsada per la Xarxa TET (Transició Escola-Treball) del Vallès Oriental i coordinada pel Consell Comarcal.

La Fira vol ser, i d’aquí el seu títol de “Guia’t” un espai d’orientació i assessorament adreçat essencialment a joves, tot i que cada cop està més clar que les transicions educació-treball cada cop van implicant col·lectius de població més diversos i per tant, a nivell organitzatiu també s’han anat buscant les estratègies per poder oferir recursos formatius adreçats a persones de més edat, famílies, professionals, etc.

Com a prèvia a la Fira, una quinzena de professionals de l’orientació educativa de la comarca estan col·laborant en el mes de l’orientació educativa, amb la voluntat d’acompanyar a les persones joves no saben què volen estudiar més enllà de l’ESO o que tenen dubtes en el seu procés de decisió. Es pot sol·licitar una orientació personalitzada mitjançant:

Un dels objectius de la Fira Guia’t és mostrar i donar a conèixer la formació professionalitzadora que les persones joves poden trobar a la comarca o a l’entorn proper. Per aquest motiu, a la pàgina web www.firaguiat.vallesoriental hi trobareu un directori de centres i una guia de la formació professional per sectors.

 

Organitzador

Xarxa TET Vallès Oriental

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.