Convocatòria extraordinària. Subvenció al Pagament del Lloguer per a Joves

Inici » Blog » Notícies » Convocatòria extraordinària. Subvenció al Pagament del Lloguer per a Joves

#InfoXNEJ - Habitatge: Subvenció al Pagament del Lloguer per a Joves (2022 i 2023)

El dia 22 de febrer va sortir publicat al DOGC la resolució que obre una convocatòria extraordinària de la Subvenció al Pagament del Lloguer per a Joves 2022adreçades a totes aquelles persones joves que van sol·licitar l’ajut al 2022, i tot complint requisits es van quedar fora per manca de pressupost.

Per totes elles, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, obre un termini de quinze dies hàbils per tornar a presentar tots els rebuts de lloguer o habitació de l’any 2022 sense necessitat de fer cap sol·licitud nova. La presentació de rebuts pot fer-se telemàticament en aquest enllaç https://habitatge.gencat.cat/rebuts o bé a través de les Oficines d’Habitatge,

Com sempre,  el consell és potenciar la presentació telemàtica, ja que aquesta (en teoria) és més àgil.

Els quinze dies hàbils per justificar rebuts comencen a partir de la notificació de la resolució que denegui l’ajut per exhauriment de la despesa pressupostària. Aquesta llista específica (diferent al llistat de les resolucions denegatòries genèric que ja està publica) la publicarà l’AHC en aquest enllaç. No obstant això, enviaran correus informatius a totes les joves.

També tenim novetats en relació a la Subvenció al Pagament del Lloguer 2023 per a Joves . Es preveu que s’obri convocatòria al DOGC el pròxim 9 de març. La convocatòria està prevista pels voltants del 14/15 de març i tindrà una durada de 10 dies.

Com va passar l’any passat, ja sabeu que les Oficines Joves i Punts d’Informació Juvenil, tenim la funció de donar informació i suport en la presentació telemàtica d’aquests ajuts, per això és important controlar molt bé la informació. Si teniu dubtes a l’hora d’informar i donar suport podeu realitzar les consultes a través l’enllaç de l’Assessoria d’Habitatge per a Joves que trobareu al Jove.cat

Servei d'informació juvenil

Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals… També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d’Informació Juvenil més proper a l’apartat de municipis.