FORMACIó · Xarxa TET (Transició Educació Treball)

Xarxa TET

La Xarxa Transició Educació Treball (Xarxa TET) és una xarxa comarcal formada per 20 municipis del Vallès Oriental i altres ens i agents (com la Mancomunitat de laVall del Tenes i els sindicats majoritaris, UGT i CCOO) que per facilitar una transició de qualitat entre els estudis i les primeres ocupacions a les persones joves.

Objectius
 • Vetllar per l'equitat en la distribució dels recursos i serveis laborals del territori, per tal d'aconseguir la universalitat de l'acompanyament al llarg del procés de transició entre l'educació i les primeres ocupacions.
 • Facilitar la inserció laboral del jovent amb més dificultats, sense excloure altres persones amb més oportunitats.
 • Crear un espai d'intercanvi i de reflexió per a la millora de la pràctica professional dels participants.
 • Promoure la formació professionalitzadora de les persones joves com element facilitador de la inserció en el món laboral.
 • Vetllar per la coherència entre l'oferta formativa, les necessitats de les empreses i les competències del jovent.
 • Implicar i conscienciar el món empresarial de la seva responsabilitat en la millora de la convivència i de la cohesió social.
 • Donar suport als tècnics i les tècniques que assessoren els i les joves de la comarca per a facilitar-los aquest procés de transició, a través del treball en Xarxa I propiciant l'intercanvi d'experiències.
 • Usuaris

  Joves de la comarca que volen accedir al món del treball, i els tècnics i tècniques de diferents entitats de la comarca que treballen amb aquests joves.

  Activitats destacades

  Fira Guia’t, fira d’orientació acadèmica especialment adreçada a joves de 4t d’ESO, que vol donar a conèixer els ensenyaments professionals postobligatoris existents a la comarca.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies