OFICINA JOVE

L'Oficina Jove del Vallès Oriental (OJVO) és un servei de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, el qual es caracteritza per ser un espai d'orientació i assessorament per als i les joves del Vallès Oriental on trobaràs informació personalitzada i especialitzada en els següents serveis:

Servei d'informació juvenil: Formació, educació, oci i lleure, vacances, tramitació de carnets internacionals... També pots trobar aquest informació al teu municipi. Consulta on tens el Punt d'Informació Juvenil més proper a l'apartat de municipis.

Servei de treball: Recerca activa de feina, ofertes de treball, formació ocupacional i continua, com fer un currículum i superar una entrevista de eina, treball a l'estranger, tallers i xerrades formatives.

Servei d'orientació acadèmica: Informació i accés a estudis reglats i no reglats, convalidacions, sortides professionals, orientació sobre itineraris acadèmics, titulacions, reorientació acadèmica i professional, tallers i xerrades formatives. Consulta prèviament per resoldre els teus dubtes acadèmics en el teu punt d'informació juvenil.

Servei de mobilitat internacional: Orientació i assessorament personalitzat en estades i experiències a l'estranger: voluntariat internacional, treballar, fer pràctiques o estudiar a l'estranger, aprenentatge d'idiomes, viatges, projectes europeus...

Programa Referents d'Ocupació Juvenil: programa d'acompanyament a joves d'entre 16 i 29 anys en el seu procés de transició dels sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional, a través d'atencions personalitzades en els àmbits de l'educació i el treball.

Taula de Salut Jove Vallès Oriental: Formada per personal tècnic de la comarca que participa en la col·laboració i organització de les jornades anuals de salut jove que, des de l'any 2011, s'han dut a terme a la comarca.

Els ens que formen part de la taula són:

 • Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, que dóna servei als municipis de La Garriga, L’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, Tagamanent i Les Franqueses del Vallès.
 • Pla de drogues i promoció de la salut de la Vall del Tenes (Bigues i Riells, Santa Eulàlia, Lliçà d’Amunt i Lliçà de Vall)
 • Pla Integral sobre Addicions El Tritó del Baix Montseny, programa de prevenció de drogues i promoció de la salut que es desenvolupa a 12 municipis: Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
 • Programa CRÍTIC, servei de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats, de la Mancomunitat del Galzeran (Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, Vallromanes, Martorelles, Santa Maria de Martorelles)
 • També es compta amb la participació de tècnics dels Ajuntaments següents.

 • Canovelles
 • Granollers
 • Mollet del Vallès
 • On estem?
  GRA. Equipament Juvenil
  Pl. Església, 8 - 08401 Granollers
  93 842 66 84
  Horari: de dimarts a divendres, de 9 a 13 h | de dilluns a dijous, de 16 a 20 h.

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies