MUNICIPIS · Ofertes

FORMADOR/A D'EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA EDUCATIVA A ARBÚCIES.

 Característiques:

Vacants: 1

Funcions/Tasques: Realitzar activitats de robòtica educativa a centres educatius. Preparar i dirigir un grup d’alumnes seguint el mètode de l’empresa.

Població: Arbúcies.

 

Perfil

Formació: Estudiant o titulat en magisteri, psicologia o relacionats.

Experiència: Experiència amb nens i nenes de primària en diversos àmbits educatius. No cal experiència amb robòtica, perquè abans es farà una formació per adquirir tots els coneixements necessaris per realitzar correctament les classes.

Edat: 19-35 anys.

Habilitats: Responsable, compromís amb l'empresa, bon comunicador, puntual. Interès pel món educatiu, la tecnologia i la ciència.

Altres: Carnet de conduir i vehicle propi.

 

 

Condicions

Retribució:  80€-120€ bruts mensuals per grup. L’import variarà en funció del desplaçament total que tinguin per arribar a l’escola i el total de grups que se li assigni a cada candidat.

Conveni: «Enseñanza y formación no reglada».

Tipus de contracte: Per obra i servei.

Horari: Dimarts de 17:15 a 18:45h. Curs escolar. Amb possibilitat d'ampliar la jornada laboral fent altres grups d'extraescolars, tallers, casals tecnològics, etc.

Interessats/des:
Enviar el CV a la direcció treball3.vallesoriental@oficinajove.cat

Cal indicar la referència a l'assumpte: Referència 00109

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies