MUNICIPIS · Ofertes

AUXILIAR TÈCNIC EDUCATIU/VA - SERVEI HABITATGE

Característiques
Vacants: 
Vàries 

Funcions/Tasques: L’Auxiliar Tècnic Educatiu és el responsable de proporcionar les atencions bàsiques a les persones ateses a la llar, però sense perdre de vista la importància del desenvolupament de la seva autonomia i de la seva màxima participació en les activitats, promovent tot allò que pugi augmentar la qualitat de vida de les persones al seu càrrec.

 

Població: Granollers i Santa Eulàlia de Ronçana


Perfil
Formació: CFGS Integració Social, Grau Educació Social, CFGM Atenció a persones en situació de dependència. 

Experiència: Aconsellable experiència mínima d’un any en un centre de característiques semblants o bé en altres recursos per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Edat: Fins a 35 anys.Valorable ser major de 25 anys amb +2 anys de carnet de conduir (conducció furgoneta)

Habilitats: ­ Capacitat de treball en equip. ­ Capacitat per assumir responsabilitats. ­ Capacitat d’empatia i escolta. ­ Capacitat d’observació, reflexió i anàlisi global. ­ Capacitat de contenció emocional i de dinamisme. ­ Capacitat de comunicació tant oral com escrita. ­ Capacitat per la resolució de conflictes. ­ Funcionament coherent en les seves actuacions i decisions. ­ Persona organitzada i metòdica. ­ Persona respectuosa.

Condicions

Retribució: S/jornada contractada (jornada completa: 1.231,53€ bruts mensuals x 14 pagues)  

Conveni col·lectiu: Conveni Residències i Centres de Dia per a per a persones amb discapacitat intel·lectual

Tipus de contracte: Eventual per substitució, Possibilitat de continuïtat per apertura de nou centre de treball, previsiblement al setembre. 

Horari: Temps parcial. Torns de matí (3h/dia aprox), tarda (5h aprox) i nits (8h). Tots els torns incorporen dies de cap de setmana i festius, en jornades de 12h.

Enviar el CV en PDF a: treball3.vallesoriental@oficinajove.cat

Cal indicar la referència a l'assumpte:

90605

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies