GARANTIA JUVENIL · Recursos de Garantia Juvenil

Recursos Garantia Juvenil

 A continuació et presentem els principals recursos als que pots accedir un cop estàs inscrit/a al Programa de Garantia Juvenil

 

CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES

Es tracta de contractes de 6 mesos per treballar en Ajuntaments, Consells Comarcals i entitats sense afany de lucre arreu del territori. Les ofertes estaran destinades a persones joves amb titulació universitària, cicles formatius o certificat de professionalitat. 

PROPERAMENT

PROJECTES SINGULARS

La Garantia Juvenil disposa de projectes Singulars adaptats a les necessitats de cada comarca. Hi ha iniciatives de formació i orientació, suport a l’emprenedoria, mobilitat internacional i/o contractació per a ocupacions concretes.

A continuació teniu els programes que es realitzen a la comarca i fora d'aquesta:

ü  Connecta Jove VO

§    Aquest Programa s'ha iniciat de forma agrupada entre PIMEC, Ajuntament de Granollers, Ajuntament de Les Franqueses i Consell Comarcal, amb la col·laboració de la Vall del Tenes, l'Ajuntament de Llinars i el de Montmeló. (JA NO ACCEPTEN INSCRIPCIONS)

+ Info  (JA NO S'ACCEPTEN INSCRIPCIONS)

ü  Formació ECOMM a Granollers

 §     Aquest progrma ofereix una formació en E-Commerç, possibilitat de pràctiques en empresa, formació per la millora d'idiomes i competències informàtiques, formació per la millora laboral i una orientadora laboral exclusiva per a les persones des de l'inici fins a final d'any. La formació es realitza a Mordered. 

+ Info

ü  Formació ELOGIS a Les Franqueses del Vallès

 

 §     Aquest progrma ofereix una formació en E-Logística, possibilitat de pràctiques en empresa, formació per la millora d'idiomes i competències informàtiques, formació per la millora laboral i una orientadora laboral exclusiva per a les persones des de l'inici fins a final d'any.

+ Info

ü  Tour is me (Barcelona)

§     Programa dirigit a joves que vulguin treballar en el sector del turisme i l'oci. Inclou orientació professional per la recerca de feina i la creació d'empreses i formació.
Data límit d'incorporació: novembre de 2019

+ Info

ü  Joves que Descobreixen, Aprenen i s'Ocupen (Barcelona) 

§   Programa que ofereix orientació i acompanyament laboral, formació professionalitzadora d'hostaleria, construcció, comerç, imatge personal, administració, vehicles elèctrics, etc. Tot això amb possibilitat de pràctiques en empreses.

+ Info

ü  Formacions 2.0 / E-COMMERCE (Barcelona)

§       Formacions com a tècnic/a de E-COMMERCE logística, en Programació i implementació de E- COMMERCE, Webs i APP's de venta, Publicitat i Comunicació en Xarxes Socials i Robòtica 4.0 i Impressió 3D.
Data límit d'inscripció: 31 de març de 2019

+ Info

ü  Tallers Gaudí: Productes artesans amb valors socials (Barcelona)

§       Busquem 20 joves motivats de 16 a 29 anys, que no hagin finalitzat l'educació secundària o que tot i haver-la finalitzat, no s'han continuat formant. Es treballaran les competències tècniques de producció artesana i les competències tècniques de comercialització i atenció al públic 2.0.

+ Info


PROGRAMA NOVES OPORTUNITATS

Si no tens cap titulació, no estàs estudiant, no treballes i no tens clar quin camí seguir, la Garantia Juvenil et vol ajudar amb el programa de Noves Oportunitats.

Descobreix què és el que realment t’agrada, marca’t  un objectiu professional que t’il·lusioni de veritat i es dissenyarà conjuntament un pla per aconseguir-ho. Tria la formació que millor s’adapti al que necessites i prepara’t per arribar allà on et proposis.

T’acompanyen a construir el teu projecte professional d’una manera diferent, amb un itinerari de llarg recorregut que pot durar fins a dos anys.

ü Centre Noves Oportunitats

+ Info

 

CURSOS DE FORMACIÓ – CAMBRA DE COMERÇ

Dins el Programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació), la Cambra de Comerç disposa d’una àmplia oferta formativa per a les persones joves inscrites al Sistema de Garantia Juvenil. L’objectiu d’aquestes formacions és millorar l’ocupabilitat de les i els joves.

A continuació podeu veure quins són els cursos que hi ha actualment a la comarca del Vallès Oriental:

            + Info

Altres cursos fora del Vallès Oriental:

ü Xarxes socials i anglès (Barcelona)

ü Jardineria / Auxiliar de comerç / Vetllador/a / Atenció telefònica (Barcelona)

 

EMPRENEDORIA

ü  Subvencions per afavorir l'autoocupació de persones joves inscrites al programa de Garantia Juvenil)

§       Convocatòria oberta: data límit 1 d'Octubre de 2019!!

+ Info

 

ü  CMID Talent

§    Programa destinat a l'emprenedoria creativa per a persones joves inscrites a Garantia Juvenil que vulguin impulsar el seu perfil professional i desenvolupar un projecte innovador.

+ Info


ALTRES CURSOS DE FORMACIÓ I PROGRAMES

ü  Cursos gratuïts a MORDERED

Disseny web
Anglès


MOBILITAT INTERNACIONAL

Projectes per realitzar formació i/o pràctiques en països de la Unió Europea. El jove rebrà preparació prèvia a l'estada a l'estranger, un tutor en tot moment i seguiment posterior a les pràctiques.

ü Programa TLN Mobilicat

+ Info

          Pràctiques a Regne Unit, Itàlia i Portugal (NEXES)
  
               + InfoUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies