GARANTIA JUVENIL · Recursos de Garantia Juvenil

Recursos Garantia Juvenil

A continuació et presentem els principals recursos als que pots accedir un cop estàs inscrit/a al Programa de Garantia Juvenil

 

 CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES

Es tracta de contractes de 6 mesos per treballar en Ajuntaments, Consells Comarcals i entitats sense afany de lucre arreu del territori. Les ofertes estaran destinades a persones joves amb titulació universitària, cicles formatius o certificat de professionalitat. 
CONVOCATÒRIA OBERTA, Trobareu les diferents ofertes als canals habituals de recerca de feina!! Algunes d'elles:

  • Ajuntament de Granollers (veure VALLESJOVE: Apartat Treball - Ofertes) - termini per enviar el CV el 16 de juliol (TANCAT)
  • Ajuntament de Cardedeu (Termini el 13 de setembre de 2021): Ofertes publicades a XALOC: 311985  -  311984  -  311981
  • Ajuntament de Llinars del Vallès Oferta publicada a XALOC (Termini 15 de setembre): 312235 Administratiu/a


 PROJECTE SINGULARS

La Garantia Juvenil disposa de projectes Singulars adaptats a les necessitats de cada comarca. Hi ha iniciatives de formació i orientació, suport a l’emprenedoria, mobilitat internacional i/o contractació per a ocupacions concretes.


CONVOCATÒRIA TANCADA PROGRAMA NOVES OPORTUNITATS

Si no tens cap titulació, no estàs estudiant, no treballes i no tens clar quin camí seguir, la Garantia Juvenil et vol ajudar amb el programa de Noves Oportunitats.
Descobreix què és el que realment t’agrada, marca’t  un objectiu professional que t’il·lusioni de veritat i es dissenyarà conjuntament un pla per aconseguir-ho. Tria la formació que millor s’adapti al que necessites i prepara’t per arribar allà on et proposis.
T’acompanyen a construir el teu projecte professional d’una manera diferent, amb un itinerari de llarg recorregut que pot durar fins a dos anys.

 

 CURSOS DE FORMACIÓ - CAMBRA DE COMERÇ

Dins el Programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació), la Cambra de Comerç disposa d’una àmplia oferta formativa per a les persones joves inscrites al Sistema de Garantia Juvenil. L’objectiu d’aquestes formacions és millorar l’ocupabilitat de les i els joves.
A continuació podeu veure quins són els cursos que hi ha actualment a la comarca del Vallès Oriental:

 

 EMPRENEDORIA

 

 MOBILITAT INTERNACIONAL

Projectes per realitzar formació i/o pràctiques en països de la Unió Europea. El jove rebrà preparació prèvia a l'estada a l'estranger, un tutor en tot moment i seguiment posterior a les pràctiques.

 

 

Si vols informació sobre la Garantia Juvenil i quines opcions t'ofereix, pots posar-te en contacte amb les tècniques del programa Referents d'Ocupació Juvenil del Vallès Oriental (Ester Simona i Mònica Alvarez) a través del correu electrònic ocupaciojuvenil.vallesoriental@oficinajove.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies