Dilluns, 23 juliol 2018

FIRA GUIA'T 2017 04-04-2017

dl dt dc dj dv ds dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
MES ANTERIOR 
Granollers


Fira Guia’t és una iniciativa de la Xarxa Transició Educació Treball que organitza el Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i el suport de la Diputació de Barcelona.

La Xarxa Transició Educació Treball (Xarxa TET) és un espai interinstitucional de coordinació i treball transversal creada l’any 2005 a la comarca i que es coordina des del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Actualment, la Xarxa està formada per les entitats següents:
Ajuntament de Bigues i Riells, Ajuntament de Caldes de Montbui, Ajuntament de Canovelles, Ajuntament de Cardedeu, Ajuntament de Granollers, Ajuntament de La Garriga, Ajuntament de La Roca del Vallès, Ajuntament de La Llagosta, Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, Ajuntament de Lliçà d’Amunt, Ajuntament de Lliçà de Vall, Ajuntament de Llinars del Vallès, Ajuntament de Martorelles, Ajuntament de Montmeló, Ajuntament de Montornès del Vallès, Ajuntament de Montseny, Ajuntament de Parets del Vallès, Ajuntament de Sant Feliu de Codines, Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera; les entitats supramunicipals Mancomunitat de la Vall del Tenes i el Consell Comarcal del Vallès Oriental i els agents socials del Vallès Oriental, Comissions Obreres - CCOO - i la Unió General de Treballadors - UGT -, i el suport de Diputació de Barcelona.

La Xarxa de Transició Educació-Treball del Vallès Oriental va néixer amb l’objectiu de compartir, intercanviar, potenciar i millorar els diferents aspectes que faciliten la transició de les persones joves entre la formació i la inserció laboral i social.
Una de les accions promogudes per aquesta xarxa és Fira Guia’t, que aquest any celebra la 8ª. edició els dies 4,5 i 6 d’abril a la Nau Dents de Serra, de Roca Umbert Fàbrica de les Arts a Granollers, amb l’objectiu d’orientar els joves de la comarca i especialment els estudiants de 4t d’ESO sobre l’oferta formativa i professionalitzadora que hi ha al territori i possibles sortides laborals. Durant 3 dies de la mostra els visitants podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estants.